Deppo..

Sjukskrivningen har varit tuff och ett rent helvete..
Nu när man inte jobbar så känner man efter hur dåligt man mår och det var ju ingen höjdare direkt.
Haft kraftiga panik ångest attacker och smått folk skygg.. Så hoppas att skiten går över snart börjar bli frustrerad.

I det jobbiga så finns det en del posetiva saker som händer trots allt skit.
Jag snackar mycket med en av mina bonus syster som jag fick när man gifte sig för ex antal år sedan, kul att kontakten har väckts till liv igen!

Foten är bättre men som sagt kompicationer finns det, får doningar i tårna brevid och känner att balansen inte räcker till då..

Som många inte vet så har jag haft tok knas med mina äggledare förut men har fått tid den 26 Maj och kolla upp dom. Samma dag har jag tid att ta bort min tandställning kan inte bli bättre!

Osiris växer så det står härligt till, han är en riktig mamma gris. Kommer när jag ropar men när pappa kommer då springer vi o tramsar oss.

Snart får jag jobba känns skönt för yrket gör mej hel så längtar så!

Hoppas alla andra mår bra med!

Pinkis flyger :)

Mammas killar


Gå?!?

Haft lite problematik med foten efter oprationen..
Dom tog bort stygn och sen gick det upp med 2cm och öppet på 2-3mm.. Nu har saker och ting börja läka som det ska.
Haltar inte lika mycket som för en vecka sedan, men får doningar i tårna bervid.

Trist att vara hemma, Deprimerad och tänker som den. Inte konstigt att man känner efter hur man mår och vad man vill eftersom det ända man gör nu för du har all tid i välden. Man har inte undanflykter som att jobba i 8timmar fem dagar i veckan.. Men det är inte långt kvar tills jag ska få börja jobba igen, längtar tillbaka till bilarna!!

Vi har blivit med Kattunge som heter Osiris som är en halva som saknades hos oss men nu är han här. Han var väldigt försiktig och blyg när han kom, Det sitter lite kvar men han älskar att sova med oss och mysa som alla andra katter gillar. Han är vårt lilla bus så som kattungar får/ska vara! :)

Min bror och hans flickvän Saga har flyttat Lite tomt att inte se dom dagligen menvi ses så gått som.

Min syster flyttar till Tyskland med sin man nu här slutet av April.
Känns lite tomt eftersom att ett nytt land och ännu mer mil från mej.
Jag vet att ibland kan man inte se vad som är "bäst" för en men om man har en magkänsla på att det är de man vill så följ den! Sen i slut ändan om det blev fel då lär man sig, om det gick bra så är det lyckat inge mer med det. Så länge vi lär som av misstag så är det posetivt och den dagen vi inte lär oss nått av misstag så bör man tänk om. Men vi alla är ju inte mer än människor!

Jag har börjar tror på ödet mer och jag uppskatar det mer nu mer ber för den men. Det är min högre makt det är ödet. känns skönt att ha den.

Kommer litebilder hära på allt mellan himmel och och jord.

innan dom tog bort det.

Fick besök av Rickard bror med fru och barn :)




RSS 2.0